ROTRAP B.V.
Heemskerkstraat 11
2613 AK Delft
06 - 20245489
vgastel@rotrap.nl
Reflectie op Ontplooiing Resultaat in Organisatie

Advies

Bij advies is het duidelijk dat analytisch zijn vereist is. Ik heb daarnaast de overtuiging dat door de verbinding te zoeken met de actoren en stakeholders, het mogelijk is dat de “kritische adviezen” makkelijker worden geadopteerd.

Voorbeelden advies

  • Advies kanteling organisatie (van product naar klant benadering)
  • Advies strategisch vastgoed in de zorg
  • Door ontwikkelen toezicht

Referentie

Johan Hakkenberg: algemeen directeur RDW
-- Jacoba is een people manager gecombineerd met een zakelijke inslag. Ze bijt zich vast in de materie, kan dit goed reproduceren en gebruiken en houdt overzicht. Ze weet goed hoe stakeholders reageren hetgeen belangrijk is om zaken voor elkaar te krijgen.
Bram van der Kamp: Programmamanager Rijksbrede Benchmarkgroep
-- Ik ken Jacoba van Gastel nu een jaar of 5, 6. Na een loopbaan in de publieke sector heeft zij zich ontwikkeld tot zelfstandig adviseur en interim manager. Ik heb haar in die jaren zien groeien tot een professionele vakvrouw. Kenmerkend voor haar aanpak is precisie en inlevingsvermogen. Zij blijft dicht bij zichzelf en maakt daardoor een authentieke indruk. De opdrachten die zij voor de Rijksbrede Benchmarkgroep heeft uitgevoerd laten een grote betrokkenheid zien. Jacoba is een plezierige sparringpartner die je met goed luisteren en weinig woorden tot nieuwe inzichten brengt.