ROTRAP B.V.
Heemskerkstraat 11
2613 AK Delft
06 - 20245489
vgastel@rotrap.nl
Reflectie op Ontplooiing Resultaat in Organisatie

Over Jacoba van Gastel

Daadkrachtig, empatisch, analytisch en innemend. Deze kwaliteiten probeer ik in wisselende verhoudingen in te zetten.Expertise

  • Vastgoedprojecten in de zorg
  • LHigh Trust verandertrajecten t.b.v. Toezicht en Toezichthoudende functies
  • Coachen management en directie teams in overheid en kinderopvang

Methodieken

  • Management Drives en Real Drives (gecertificeerd)
  • Projectmatig werken (Agile Werken)
  • Organisatieopstellingen/ systemisch werken en intervisie
  • Lean dag- en weekstart

Referentie

René Vermeulen: manager APK Nederland RDW
-- Jacoba van Gastel is een warme persoonlijkheid die met respect voor mensen snel tot de kern van een probleem kan komen. Haar analytisch vermogen is groot en door haar empatisch vermogen vormen deze geen bedreiging maar juist een invitatie om tot betere prestaties te komen. Ik heb heel waardevol met Jacoba samen kunnen werken en een groep medewerkers via de methode van Jacoba substantieel stappen voorwaarts zien maken.

Links

LinkedIn

We-all-wheel

In de kern ben ik altijd op zoek naar hoe kan je als mens, als onderdeel van een groep of systeem regie blijven houden op je leven en waar je voor staat. Door de ervaringen die ik heb mogen opdoen en de expertise die ik heb opgebouwd bij de RDW, de Raad voor Rechtsbijstand, de Kinderopvang en bij diverse zorginstellingen, is hoe we wonen, hoe we (financieel) voor onszelf kunnen zorgen en onze bewegingsvrijheid (in de vorm van mobiliteit) voorwaardenscheppend voor regie.

Ik ben met Rotrap begonnen vanuit individuele coaching en teamontwikkeling. Later is daar het concreet het realiseren van de gebouwde omgeving bijgekomen. Als een huis, een gebouw het proces van ontplooiing en regie nemen kan ondersteunen (bijvoorbeeld in gehandicapten- en ouderenzorg) geeft dat ontzettend veel voldoening. Als de zelfstandigheid buiten als minder wordt ervaren dan binnen door afwezigheid van goede mobiliteitsmogelijkheden, dan zie ik daar een uitdaging in. Micromobiliteit voor iedereen zo lang als het kan, heeft gemaakt dat ik in 2016 begonnen ben met We-all-wheel.